Veelgestelde vragen

Customer Service

Ik heb besteld en betaald, maar nog niets ontvangen
Het is de bedoeling dat u ZELF de betaalde bestanden download vanaf deze website.
Nadat u heeft ingelogd: ga naar “Mijn account” en vervolgens naar “Downloads”. Daar kunt u uw bestelde bestanden downloaden door op de liedtitel te klikken. U kunt natuurlijk ook klikken op de link die wordt meegestuurd met de bevestigende e-mail na een geslaagde betaling.
Mijn uitdraaien zijn grijs in plaats van zwart
Een enkele keer horen wij van klanten over dit probleem: grijze uitdraaien. Dit heeft dan vaak te maken met de basisinstellingen van uw printer, dat is dan meestal een kleurenprinter. Vaak staat de printer standaard ingesteld op ‘kleur’. Dan worden de scans opgevat als kleurenafbeeldingen. Vaak is dit probleem verholpen als u kiest voor een zwart|wit printmodus (uiteraard heet dat bij iedere printer weer anders).
Ik krijg de muziek niet volledig op een A4-pagina
Om de afdruk in zo’n geval volledig op papier te krijgen, kunt u het beste in het Adobe Acrobat PDF-programma, bij het printen onder het menukopje ‘pagina-schalen’ kiezen voor de keuzemogelijkheid: aanpassen aan afdrukbaar gebied (dan past alles op een A-4 formaat pagina).
Ik kan het door mij gezochte lied niet vinden
Een tip bij het zoeken: vul zo weinig mogelijk in (en gebruik geen leestekens als komma's en punten). De functie ‘geavanceerd zoeken’ maakt een zoekopdracht vaak nodeloos ingewikkeld en is eigenlijk alleen handig bij bijzondere zoekopdrachten.
Het kan ook zijn dat het lied niet door ons is uitgegeven. Uitgeverij Gooi en Sticht heeft alleen (haar eigen) Nederlandstalige liturgische gezangen in haar muziekfonds (in de webwinkel opgenomen).
Wellicht kan Muziekuitgeverij Annie Bank bv u hieraan helpen (telefoon: (020) 4412202, of e-mail: sales@anniebank.nl).
De nieuwste muziek van Huub Oosterhuis is verkrijgbaar via de stichting De nieuwe liefde (voorheen de stichting Leerhuis en Liturgie) in Amsterdam. Wellicht kan men u daar (020) 589 16 90, of via: leerhuis@denieuweliefde.com verder helpen aan een partituur.