Hoe werkt het?

Tik in het grote zoekvenster op de startpagina de eerste regel of de titel van het lied waarnaar u op zoek bent en druk op de blauwe zoekknop. U krijgt dan een lijst te zien met een of meer gevonden liederen.
De werken met een prijs van € 3,05 zijn partituren (begeleiding en koorzetting ineen). De werken met een prijs van € 10,16 betreffen koorzettingen die u maximaal 30 maal kunt kopiëren voor uw koorleden, vandaar die hogere prijs.
Klik op titel van het werk van uw keuze. U kunt de eerste bladzijde bekijken door op het grijze voorbeeldblok te klikken.
Vul het door u gewenste aantal in (meestal 1) en druk op de oranje winkelwagenknop.
Als u nog niet ingelogd was, log in (met uw e-mailadres en wachtwoord), of maak een account aan als u voor het eerst bij ons iets aanschaft.
Controleer uw bestelling en 'Ga door naar afrekenen'. Maak daar een keuze voor de gewenste betaalmethode, plaats uw bestelling en reken af.
U krijgt na een geslaagde betaling een bevestigende e-mail van ons binnen via onze betalingstussenpersoon MultiSafepay. Klik op de link 'downloaden' achter de liedtitel in deze bevestigende mail om het liedbestand te downloaden op uw computer. Vervolgens kunt u het liedbestand afdrukken. Tip: Het is verstandig om dit PDF-bestand gelijk op te slaan in een aparte map op uw computer.
U kunt maximaal vijf downloadpogingen doen.